Julen

Nu är julen över och den har varit helt underbar. Vi var hos oss och firade jul idag sammanlagt blev vi 12 st på jul. Tuva och Emil fick jätte bra julklappar alla gillas väldigt mycket. Har även fått byta ersättningng från semper till nan för att lill grabbens mage ska må bättre. Har min älskling hemma nu med till den 10 jan så skönt, men själv ska jag iväg och jobba några timmar idag vilket ska bli kul å få göra av med lite jobb energi heheh. Ha en bra dag allihopa det ska iaf familjen hagman ha

Helgen

Nu är helgen över och vardagen är tillbaka och nu är det julvecka en helt underar vecka är det mycket som händer eftersom vi ska ha julen hemma hos oss i år vilket kommer bli jätte roligt och trevligt. Ihelgen så har jag å jonas jobbat båda 2 och det gick jätte bra för farmor att vara barnvakt.
För mig var det jätte kul och vilket underbart jobb jag har verkligen så kul.
Nä nu hör jag min gris börja vakna till liv så dax för frukost å göra sig iordning för apt. Tuva sovit hos faster henke och amanda inatt, tomt utan henne men bra för henne att få sova borta ibland.

Brrr

Brrr så kallt det var att gå å lämna tuva på dagis idag! Igår så hade dom lucia på dagis och våran söta gumma va så klart lucia och hon va jätte duktig och fin, emil vaknade till precis när dom skulle börja sjunga så han fick va med å se stora syrran sjunga också.
Idag blir det till å va hemma å pyssla på lite.
Vi har tittat på tapeter nu till vardagsrummet och bestämt oss för en tapet så i mellandagarna när jonas är föräldra ledig så ska vi ta å tapetsera om i vardagsrummet kommmer att bli så fint tiill nya soffan.


Helg!

Igår så blev det bak igen på fm sen tog vi bilen och åkte till stan och hälsade på jobbet och hämtade hem älsklingen som varit borta. Igår kom våran nya soffa så den satte vi ihop precis till idol och att  gissa om vi njöt den är så stor och skönt:) Grilljerade förresten en julskinka igår med så gott är det. Nu idag blir det att titta på ett nytt soffbord då vårat är för stort för soffan. Emil å tuva är på toppen humör så denna dag blir nog strålande hoppas vi.


torsda!

igår va jag på julbord och det va tyvätt ingen hitt, vi satt och pratade om det påvägen hem å alla blev besvikna så nästa år tycker vi ett annat ställe. idag så har jag gjort lussekatter knäck och ischoklad å nu är jag mätt och belåten med då jag ätit lunch så full rulle idag. På eftermiddagen ska vi in till stan till mia chrille sidney å bli bjuden på hennes jätte goda lasange:) så mysigt å umgås med er! Vi sålde våran skinnsoffa igår med så imorgon kommer vår stor stora soffa längtar.

......

Dagen började med dagis lämning sen gick vi hem å myste lite och uträttade måsten ärenden, sen tillbaka på dagis för att hämta lilla gumman. Nu ikväll så har jag gjort knäck så gott. Jut nu längtar jag till imorgon då jag ska på jul bord med jobbet det ska bli mumma:)


Måndag!

Igår kväll så tog jag å linda en promenad runt broarna igen så himla skönt att bara komma ut i tystnaden å få röra på sig. Idag så har vi varit till fotografen och tagit jätte fina kort så på lördag ska vi vara med i tidningen. Efter fotograferingen så tog vi å åkte och tittade lite på tapeter till vardagsrummet eftersom vi köpt ny soffa idag som kommer hem till oss på fredag den är så stor och fin nu rymms hela familjen liggandes i soffan:) Tuva jag och Emil ringde Mia och frågade om hon och Sidney hade lite kaffe å fika å bjuda på och det hade dom så vi for dit ett tag men brudarna va  inte på sitt bästa lekhumör idag dom brukade titt som tätt och det e så himla tråkigt att man ska behöva skälla på dom titt som tätt men är väl så nu när dom kommit upp i åldrarna. Nä nu har jag precis gjort ren våran hörnskinn soffa och lagt ut den på annons eftersom vi ska prova och sälja den, så om det är nån som vill köpa den hojta till priset är 3000kr för en svart skinnsoffa. Nu ska vi snart ta och laga lite middag som består av kassler i ugnen med annanas och ris till *mumms*


....Söndag....

Idag så fick jag en udnerbar sovmorgon så himla skönt var det:) Idag ska vi passa på att städa lite medans våran skrutt är hos sin farmor, vi ska dit sedan och hämta henne och bli bjuden på mat så himla underbart att slippa tänka på vad man ska laga till middag. Nu sitter vi å tar en kopp kaffe med farfar hans som kom förbi en sväng. I veckan så ska vi åka till en fotograf och fotografera hela familjen sedan blir det julbord med jobbet och hälsa på mia med familj och äta en jätte god veg lasange *mumms* ♥
¨




Mina underbara barn


Mys Lördag!!!!

Sitter nu hos mia å chrille och har precis svalt en bite line pizza så himla gott. Killarna sitter å spela gt5 på ps3:an och vi tjejer håller på å surrar å myser. Tuva är hos sin farmor och ska sova där med sin kusin amanda inatt. Nu e det snart dax för lite kaffe å fika *mumms*. Vi ska även ta å spela lite sällskaps spel så himla roligt å umgås med mia å chrille så himla udnerbara människor, även deras dotter sidney som tuva tycker jätte mycket om att leka med. ♥

Välkommen till min nya blogg!

Tänkte testa att börja blogga lite så får vi se hur det går ♥


RSS 2.0