nu va det ett tag sen!

Nu var det ett tag sen jag skrev igen men veckorna dom bara rinner iväg å jag hinner ej med mig å skriva här men kommer med lite uppdate ibland iaf. Nu har tuva varit och klippt sig tagit hål i öronen fått snygg klänning och skor till dopet. Emil han har fått vaccin i veckan å det tyckte han ej om med gråtet gick över snabbt och han bara äter å växer å växer  det går så himla snabbt med han nu är han inne i storlek 62 å hans vinter fleece overall är snart för liten så han skulle behöva en i storlek 68 men inget jag kommer köpa nu då vi snart ska ha dop. Idag har vi fått ett roligt besked som jag ej kan tala om vad det gäller än, men en jätte bra sak i livet för oss. Har jobbat lite nu också och dte är jätte skönt att komma iväg bara 1 dygn ibland å i feb blir det mina helger jag ska jobba:) Denna vecka har vi även ätit helt nya maträtter och det har varit lyckat. Nä nu ska jag ta och mysa vidare i soffan barnen sover karln är ute och ränner med jobbet he he.


Det nya året!

Nu är vi inne på det nya året och det har börjat bra för oss, men just nu kanske jag inte hinenr blogga alltför mycket har ett dop att förbereda sen har jag även ett "krydd"party den 21 jan att förbereda:) Idag är jag och barnen hemma själva då älsklingen tagit en tripp med sin pappa upp till östersund för att vi ska byta bil. Satt och tittade runt vad man kan önska sig i dop present och hittade en bra sida med massa förslag, men allt uppskattas hos oss.

Lite förslag:


♣   http://www.prydnadstorget.se


♣   Kläderstorlek 68 och uppåt

♣ Kill lampa till taket och fönstret

♣ Presentkort


Badbyxor

♣ Grejor så vi kan förvara hemma gjord barnmat

♣ Tavlor

♣ http://www.presentnavet.se/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=12



nä dax å ta å mysa med tuva i våran sköna soffa nu medans emil äntligen sover. Ingen bra morgon har vi haft, jag fick kliva upp med emil halv sex imorse för då bestämnde han sig för att vara vaken. Sen när jag står och diskar hans vällingflaskor hör jag hur han börjar grina otröstligt springer snabbt in i vardagsrummet då har stora sysster tippat han ur babysittern så han hänger neröver den, snacka om en arg och besviken mamam då.



RSS 2.0